PROCES:

En byggeproces kan deles op i 3 faser, en idefase, projekteringsfase, og til sidst en udførelsesfase.

Idefasen er der vi starter, måske du selv har skitseret lidt ned omkring udformning af dit projekt, beliggenheden på grunden, eller måske nedfældet overordnet tanker omkring materialer og overflader.

Idefasen er en vigtig, men ofte lidt overset fase, da man jo så gerne vil i gang med sit projekt kan man have tilbøjelighed til ikke at have fået styr på de overordnet ting eller sågar nogle af de vigtige detaljer, og det vil ofte ende ud i at man skal tage nogle beslutninger midt i en senere byggeproces, som man sagtens kunne have taget i den indledende idefase, og derved sparet ærgrelser, ubehagelige overraskelser, og ofte penge og tid.

Projekteringsfasen er den fase hvor jeg arbejder videre med de beslutninger der er taget i idefasen, den deles typisk op i et myndighedsprojekt, og et hovedprojekt. Det er ligeledes her at du som bygherre “slipper” projektet og kan slappe af alt imens jeg sørger for videre arbejde med dit projekt, der vil selvfølgelig være en løbende dialog så du som bygherre kan have ro i maven over at der er styr på dit projekt.

Myndighedsprojektering er den fase hvor al nødvendigt materiale og dialog med kommune og tekniske instanser foregår. Der arbejdes mere detaljeret videre med tegninger og beskrivelser som skal ligge til grunde for en ansøgning og til sidst en godkendelse ved kommunen. 

Hovedprojektet er der hvor alle ender samles sammen, det er en kompleks fase hvor ingeniørens projekt og mit projekt bla. skal danne grundlag for de endelige tegninger og beskrivelser, disse færdiggøres så håndværkerne har noget at bygge ud fra.

Idefasen indeholder bla.:

- Granskning af krav og lovgivning

- Etageplan-/er

- Facader

- 3D tegninger

- Materiale beskrivelse

 

Myndighedsprojekt indeholder bla.:

– Kontrol af krav og lovgivning

– Myndighedstegninger

– Dokumentation 

– Beskrivelser

– Ansøgning og indhentning af byggetilladelse

Hovedprojekt indeholder bla.:

– Kontrol af krav og lovgivning

– Færdige tegninger, oversigts-, bygningsdels- og detailtegninger

– Beskrivelser

– Udbudsmateriale

Enkelt ydelser:

– Kontrol af krav og lovgivning

– Hjælp til BBR/lovliggørelse

– Freelance/konsulent

Skulle du være i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig, så tag endelig kontakt, sammen finder vi en løsning så du kan komme trygt videre.

Priser:

Fast timepris: 1125 kr inkl. moms.

Projekter: Efter tilbud

Ring endelig og få et uforpligtende prisoverslag eller send en mail.