Tegnestuen femtileen er en tegnestue hvor kunden er i fokus. Her får du rådgivning i øjenhøjde der er til at forstå.

 Vi vil altid tage udgangspunkt i lige netop dit projekt, der hvor du befinder dig, om det så er den spæde start eller den spændende afslutning, så kan vi, og vil vi hjælpe dig!

Navnet Femtileen tager afsæt i de første begreber om arkitektur som stammer fra den romerske forfatter og arkitekt Vitruvius og er, Holdbarhed, Brugbarhed, og Skønhed, og med et strejf af det 21′ århundrede bringes bæredygtighed og bygbarhed ligeledes ind i de daglige værdier.

 Stilen er enkel, med et brugbart og funktionelt udtryk inspireret af de nordiske himmelstrøg og trends op igennem tiden. Dette forenes i en simpel kombination af de gode materialer, og derved skabes kontrasten og den nødvendige omhu for detaljerne.

Gennem tillid og kommunikation er det tegnestuens vision, at hjælpe jer som bygherre gennem byggeriets mange faser og de spørgsmål der måtte komme undervejs.

Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør har tegnestuen et godt kendskab til byggeriets processer, og vi ved hvor vigtigt det er at have øje for detaljen fra starten af et projekt. Dette vil fra start til slut have stor betydning så der sikres et økonomisk bæredygtigt projekt af høj kvalitet.

Indehaver af tegnestuen

Sebastian Køhler Holmgaard

Tømrer & Bygningskonstruktør

– Certificeret rådgiver bæredygtigt byggeri

– Konsulent i svanemærket byggeri

Medlemskab

Konstruktørforeningen

 

Tegnestuen har tegnet professionel ansvarsforsikring hos if…

Personskade: 12.500.000 kr

Tingskade: 2.500.000 kr

Bankforbindelse

Sparekassen Kronjylland