Rådgivning i øjenhøjde

Fra ide
Til visualisering 

Tegnestuen 5:1 tager udgangspunkt i dig og der hvor du er i din byggeproces. Om det er den spæde start eller spændende afslutning, så kan vi hjælpe dig.

Det vi tilbyder dig

Gennem tillid og kommunikation er det tegnestuens vision, at hjælpe jer som bygherre gennem byggeriets mange faser og de spørgsmål der måtte komme undervejs.

k

Skitsering

Vi skitserer jeres drømme ud fra dialog med jer og det materiale I måtte have tilgængeligt. 

Krav og lovgivning

Vi følger løbende op på krav og lovgivning iht jeres projekt så vi er sikre på at komme i mål inden for rammerne

3D visualisering

Vi tager de rå skitser og omdanner dem til 3D visualiseringer så I for de bedste forudsætninger forat vurdere jeres drømme.

3D visualisering

Det siger vores kunder

I Tegnestuen 5:1 ser vi personlig rådgivning i øjenhøjde som et stærkt fundamentet for et samarbejde om jeres projekt. Det mener vi er opskriften på succes.

For info så var det faktisk lige præcis det vi manglede, som du kom med, ny vinkel på et ideoplæg, så vi er bestemt meget tilfredse.

Vi havde problemer med at få godkendt vores tilbygning. Heldigvis kunne Sebastian hurtigt hjælpe og det hele var ordnet og godkendt på kort tid. Vi var godt tilfredse med servicen!

Vi ved hvad vi snakker om

Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør har tegnestuen et godt kendskab til byggeriets processer, og vi ved hvor vigtigt det er at have øje for detaljen fra starten af et projekt. Dette vil fra start til slut have stor betydning så der sikres et økonomisk bæredygtigt projekt af høj kvalitet.

Vores seneste projekter

Vi har hjulpet en del kunder og har her lavet et lille udpluk som inspiration. Vi hjælper og rådgiver på mange niveuaer, lige fra det mindre garage projekt til større komplekse huse og tilbygninger. 

Lad os høre om dit projekt
Send en besked

Indtast kokntaktoplysninger og lidt oplysninger om dit projekt, så kontakter vi dig hurtigst muligt.